Pakarat

Pakarat

Pakarat ovat ja tulevat varmasti aina olemaan ikuinen puheenaihe. Ne ovat kuitenkin yhä etenevissä määrin ulkonäköpainoitteisessa maailmassa ulkoisesti suhteellisen näkyvä osa ihmistä. Pakaroita on kaikenlaisia: isoja, pieniä, leveitä, latteita ja ties mitä. Eri kulttuureissa myös ihaillaan erilaisia pakaroita, minkä vuoksi ei olekaan yhtä ainoaa oikeaa muottia täydellisille pakaroille: täydellisyys on arvostelijasta riippuvainen käsite.

Tällä sivustolla kiinnitämme huomiota pakaroiden treenaamiseen ja pyrimme antamaan simppeleitä neuvoja siihen, kuinka kukin meistä voisi muokata itselleen täydelliseksi kokemansa takamuksen. Samoin kuin esimerkiksi leuanvedon avulla saavutettu kaunis yläkroppa; kun pakarat ovat treenatut, niin urbaanin legendan mukaan moni arjen murhe unohtuu.

Kiinteät pakarat

Oli kyse sitten pienistä, keskikoisista tai isoista pakaroista, niin yleinen käsitys niiden kauneudesta on usein sidonnainen siihen, kuinka kiinteät pakarat ovat. Toisin sanoen, vaikka pylly olisikin jonkin mielestä kooltaan isohko, voi se silti olla saman henkilön mielestä esteettisesti kaunis kunhan se on kiinteä. Tai toisinpäin, mikäli joku tykkää pienistä takamuksista, ei hän välttämättä kuitenkaan tykkää esimerkiksi kooltaan pienistä pakaroista, jotka ovat selluliitin valloittamat.

Kuten sanottua, makuja on monia ja makuasioista on turha väitellä. Jo se itsessään, että olet päätynyt sivuillemme, viittaa ainakin joltain osin siihen, että haluat jonkinlaista muutosta pakaraosastoon. Haluatpa sitten lisätä lihasta takapuoleesi tai pienentään sen kokoa, niin tavoitteenasi lienee kuitenkin saada kiinteät pakarat, joiden saavuttamisessa haluamme auttaa sinua.

Naisen pakarat

naisen pakarat

Naisen pakarat kiinnostavat sekä naisia itseään että miehiä. Kuva: stockimages

Samalla tapaa kuin miehen takamus on aina kiinnostanut naisia, myös naisen pakarat ovat aina kiinnostaneet naisten itsensä lisäksi myös miehiä. Kevään tullen kaduilla on helppo huomata, kuinka ikuisesti toivekkaat mieslajin edustavat kääntävät niskaansa tsekatakseen ohi menneen pimun takapuolen. Kesä puolestaan tuo terasseille sankan joukon pää liikkumattomana istuvia miehiä, joiden jähmettynyt katse on äärimmäisen vilkas aurinkolasien takana. Vaikka he eivät itse tiedä paljastuneensa, niin naisen takamus kyllä kiinnostaa. Piste.

Naisten pakaroita arvostellaan silloin tällöin miesporukoissa kovaankin ääneen, mikä on itseään tuomaan jonkinlaisia paineita omaa takakalustoaan kohtaan. Lisäksi naiset saavat yleensä autuaan nuoruuden jälkeen takapuoleensa selluliittia, mikä saa yhden jos toisenkin miettimään omia ruokailu- ja treenitottumuksiaan. Niinpä naisen pakarat tulevat jatkossakin kiinnostamaan meitä ihmisiä sukupuoleen katsomatta.

Isot pakarat ovat usein myös kauniin pyöreät pakarat

Viime vuosina isot pakarat ovat alkaneet kiinnostaa naisia yhä enemmän, koska pyöreät pakarat ovat saaneet paljon julkisuutta erilaisten julkisuuden henkilöiden kuten Kim Kardashianin kautta. Vaikka Kim onkin luonnostaan suhteellisen muodokas, on hyvä muistaa, että hän treenaa pakaroitaan ahkerasti näyttääkseen mahdollisimman hyvältä. Pakaralihasten treenaaminen on oiva tapa vaikuttaa aineenvaihduntaan, koska takapuolen lihakset ovat kooltaan sen verran suuria, että niiden säännöllinen aktivointi saa ihmeitä aikaan koko kehossa.

Nyt on hyvä erottaa toisistaan kaksi asiaa: kookkaat ja hyvin treenatut pakarat eivät nimittäin ole sama asia kuin iso ja muodoton takapuoli. Vaikka pyöreät takapuolet ovat taas tulleet muotiin, niin se ei tarkoita sitä, että kannattaisi lisätä sokeria ruokavalioonsa. Päinvastoin, sillä ison ja samalla kauniisti pyöreän takapuolen saavuttaminen on haasteellista ilman kovaa treeniä. Mikäli yrittää saavuttaa isot pakarat tai muuten vaan pyöreät pakarat, niin se on tehtävä systemaattisella treenillä ja terveellisellä ruokavaliolla.

Kauniit pakarat ja kaunis takapuoli: mitä ne ovat?

Kauniit pakarat ja kaunis takapuoli

Millaiset ovat kauniit pakarat on makuasia. Kuva: imagerymajestic

Miten voi sitten määritellä, mikä on kaunis takapuoli tai kauniit pakarat? Toiset tykkäävät toisesta ja toiset kolmannesta. Nämä ovat makuasioita ja jokainen saa itse päättää millaiset pakarat ja millainen takapuoli miellyttää.

Samalla on kuitenkin syytä muistaa se tosiasia, että me elämme omassa kehossamme, ja olemme itse vastuussa omasta fyysisestä ja henkisestä hyvinvoinnistamme. Vaikka ulkonäölliset asiat eivät tärkeysasteikossa nousekaan kovin korkealle tässä maailmassa, niin tietyissä tilanteissa niilläkin on valitettavasti väliä. Monesti myös oma henkinen hyvinvointi on ainakin osittain sidonnainen fyysiseen hyvinvointiin. Olivatpa kauniit pakarat ja kaunis takapuoli mielestäsi siis minkälaisia tahansa, niin täällä voit tutustua siihen kuinka voit muokata pakaroitasi tehokkaasti.

Mainokset

2 Kommenttia

  1. Pakarat kunniaan! Tästä on käyty monta mielenkiintoista keskustelua, että mitkä ovat kauniita pakarat ja mitkä eivät. Mielipiteet vaihtelevat aina sen verran, että myrsky nousee ja joudutaan miettimään ystävyyssuhteita ja keskustelunaiheita uudelleen 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s